متوقف شدن نشست خبری ترامپ هنگام تکرار ادعاهای تهدیدآمیز علیه ایران+فیلم مقدمه‌چینی ترامپ برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا واکنش سخنگوی کاخ کرملین به پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین جزئیات گفت‌وگو ۳ساعته عراقچی و لاوروف در مسکو دستور اخراج جدید آمریکا به پناهجویان افغان ویتکاف: هدف ما حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تأمین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو
سرخط خبرها

برگزاری رزمایش مشترک دریایی ایران با چین و روسیه تا پایان امسال| جانشین نداجا: پاسخ سختی به تهدیدات خواهیم داد

  • کد خبر: ۱۳۳۹۱۲
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
برگزاری رزمایش مشترک دریایی ایران با چین و روسیه تا پایان امسال| جانشین نداجا: پاسخ سختی به تهدیدات خواهیم داد
امیر دریادار کاویانی گفت: برگزاری رزمایش مشترک دریایی با کشور‌های چین و روسیه در برنامه‌های رزمایشی نیروی دریایی ارتش تا پایان سال جاری لحاظ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حمزه‌علی کاویانی، جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اهمیت توسعه قدرت دریایی و افزایش امنیت منطقه با همکاری کشور‌های هم‌پیمان، اظهار داشت: برگزاری رزمایش مشترک دریایی با کشور‌های چین و روسیه در برنامه‌های رزمایشی نیروی دریایی ارتش تا پایان سال جاری لحاظ شده است.

وی ادامه داد: نیروی دریایی ارتش به‌منظور ارتقای توان رزمی و دفاع از منافع و منابع جمهوری اسلامی در عرصه آب‌های آزاد، سرزمینی و بین‌المللی این رزمایش‌ها را برگزار می‌کند.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: اینکه کشور‌های بزرگی همچون چین و روسیه تمایل دارند که با نیروی دریایی کشور ایران رزمایش برگزار کنند، بیانگر توانمندی بالای نیرو‌های مسلح به‌ویژه در حوزه دریایی است که ان‌شاءالله این رزمایش با توان فزاینده‌ای در عرصه دریا برگزار خواهد شد.

امیر دریادار کاویانی با اشاره به خودکفایی نیروی دریایی ارتش در ساخت تجهیزات دریایی تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش امروز افتخار دارد که همه تجهیزات، امکانات و تسلیحات خود اعم از شناور‌های سطحی و زیرسطحی و تجهیزات عملیاتی‌اش را در داخل کشور و توسط صنعتگران، دانشگاهیان و جوانان این مرز و بوم در یک تعامل گسترده تولید کند.

وی گفت: یکی از اهداف نیروی دریایی ارتش توسعه دیپلماسی دفاعی در عرصه دریا و آب‌های بین‌المللی است. بر همین اساس تعامل و همکاری‌هایی را با کشور‌های دوست و هم‌پیمان داریم و در این عرصه رفت و آمد‌ها و برنامه‌های از پیش تعیین شده را انجام می‌دهیم.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: ایران اسلامی کانون برقراری امنیت در سطح منطقه است و ما همان‌طور که بار‌ها اعلام کرده‌ایم، قادر هستیم با کمک کشور‌های دوست و هم‌پیمان منطقه، امنیت خلیج فارس، دریای عمان و سواحل مکران را برقرار کنیم و در این رابطه نیازی به حضور بیگانگان نداریم.

امیر دریادار کاویانی خاطرنشان کرد: حضور بیگانگان در منطقه غیر از آثار نامطلوب و مخرب، ثمره‌ای نخواهد داشت و توصیه ما این است که بیگانگان منطقه را ترک کنند، چون ما از نیرو‌های مسلح قدرتمند و به‌ویژه نیروی دریایی توانمندی برخوردار هستیم و پاسخ سختی به هرگونه تهدید خواهیم داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->